Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل ایران خودرو گفت: در طول مسیر توسعه و پیرشفت نیازمند بهره‌وری و کارایی هستیم و هر چه رشد بیشتری کنیم نیازمندی بیشتری بر ارتقا کارایی داریم و شرکت های دانش بنیان این دو هدف مذکور را با هم دنبال کرده و اجرا می کنند.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری برنا؛ مهدی خطیبی، مدیرعامل ایران خودرو امروز یکشنبه ۲۲ خرداد در همایش ظرفیت های همکاری شرکت ها و نهادهای دانش‌بنیان و گروه صنعتی ایران خودرو اظهار داشت: شرکت های دانش بنیان اهمیت بالایی در اقتصاد دارند و طبق نظریه های جدید اقتصادی در دنیا تاکید زیادی بر وجود کارآفرین ها شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: در طول مسیر توسعه و پیرشفت نیازمند بهره‌وری و کارایی هستیم و هر چه رشد بیشتری کنیم نیازمندی بیشتری بر ارتقا کارایی داریم و شرکت های دانش بنیان این دو هدف مذکور را با هم دنبال کرده و اجرا می کنند.

خطیبی افزود: باید به مانند کشورهای پیشرفته دنیا به سمت انباشت دانش و علم و فناوری بومی شده حرکت کنیم.

مدیرعامل ایران خودرو اظهار داشت: استفاده از نخبگان و توان آنها در ایران خودرو باید و الزام است و برای اینکه به اهداف خود برسیم این الزام تاکید بیشتری پیدا می کند.

وی تاکید کرد: درهای ایران خودرو برای آنکه خروجی بهتری در تولید و صورت های مالی داشته باشد، باید از دانش بنیان ها استفاده کنیم.

خطیبی در خصوص برنامه‌های بلند مدت ایران خودرو گفت: در سال ۱۴۰۳ ایران خودرو باید یک و نیم میلیون خودرو تولید کند؛ باید در چند سال آینده در زمره خودروسازان برتر دنیا محسوب شویم که بدون توجه به موضوع مهم شرکت‌های دانش بنیان چنین چیزی امکان پذیر نیست.

وی ادامه داد: گروه صنعتی ایران‌خودرو در سال های اخیر استفاده بیشتری از توان نخبگی و علوم شرکت‌های دانش بنیان کرده و آمار آنها افزایش پیدا کرده است.

انتهای پیام/

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایران خودرو بهره وری خودرو رشد نخبگان شرکت های دانش بنیان ایران خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۱۱۰۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، سید محمد کرباسی، «توسعه فناوری با اعتبار مالیاتی» را از جمله موضوعات در حال پیگیری توسط ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری برشمرد و اظهار داشت: برای تحقق این امر با اپراتورها و صنایع مذاکراتی انجام داده‌ایم و امیدوار هستیم که به‌زودی شاهد عقد قراردادهایی در این زمینه باشیم.

وی تاکید کرد: ادامه این مسیر به هوشمندسازی صنایع، افزایش بازدهی آن‌ها و کاهش مشکلات صنایع منتج خواهد شد.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات با اشاره به برنامه توسعه فناوری با اعتبار مالیاتی ۶۰۰ میلیارد تومانی، بیان کرد: این ستاد طی هشت ماه اخیر تلاش‌های زیادی برای ایجاد زیرساخت‌های لازم انجام داده و مذاکرات مختلفی نیز با وزارت ارتباطات و سازمان تنظیم مقررات به منظور اصلاح برخی قوانین و قواعد رگولاتوری انجام داده است.

به گفته او، هدف اصلی این است که با حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و استفاده از اعتبار مالیاتی خود اپراتورها، شرایطی ایجاد شود تا این فناوری‌ها در کشور از طریق اعتبار مالیاتی اپراتورها بومی‌سازی شوند.

وی ادامه داد: منظور از اعتبار مالیاتی این است که شرکت‌ها اگر در حوزه تحقیق و توسعه سرمایه‌گذاری کنند و طرح‌های آنها مورد تأیید معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری قرار گیرد و از پروژه‌های ضروری و اولویت‌دار کشور باشد، به همان میزان سرمایه‌گذاری، رقم مالیاتی از این شرکت‌ها کسر می‌شود.

کرباسی در پایان سخنان خود ضمن اشاره به اینکه بر اساس این توافق‌نامه قرار نیست بودجه‌ای از سوی معاونت علمی و فناوری به اپراتورها داده شود بلکه هزینه‌ای که هر اپراتور باید به‌عنوان مالیات بپردازد، صرف پروژه‌های تحقیق و توسعه آن شرکت خواهد شد؛ افزود: این امر به بومی‌سازی محصولات منجر خواهد شد و این همان طرحی است که سال گذشته به‌عنوان قانون جهش تولید دانش‌بنیان تصویب شد و ثمره خوبی برای حمایت از تولیدات دانش‌بنیان به ارمغان آورد

کد خبر 6097069

دیگر خبرها

  • اعظمی: ریل‌گذاری مجلس شرکت‌های دانش‌بنیان را در بخش کشاورزی فعال کرده است
  • فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی
  • دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»
  • تولید زیردریایی هدایت‌پذیر از راه دور توسط دانش‌بنیان‌ها
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان
  • دستگاه آمارگیری کشتار طیور در گناباد تولید شد
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • سقف ۱۵ میلیارد تومانی تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی
  • امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان
  • بی خانمانی ایرانی‌ها را تهدید می‌کند/ هر سال تعداد بیشتری از مردم توان اجاره مسکن را از دست می‌دهند (فیلم)