Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-06@03:54:37 GMT

۷۸۱۲ دستگاه خودروی ایران‌خودرو تجاری نشد

تاریخ انتشار: ۱۱ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۹۴۳۴۸

۷۸۱۲ دستگاه خودروی ایران‌خودرو تجاری نشد

بررسی آمار تولید و فروش دو خودروساز بزرگ کشور نشان می‌دهد ۷۸۱۲ دستگاه از محصولات تولیدی گروه صنعتی ایران‌خودرو در پنج ماهه ابتدایی سال جاری تجاری نشده است. دیگر خودروساز بزرگ کشور (سایپا) علاوه براینکه موفق به تجاری‌سازی تمامی تولیدهای از ابتدای امسال تا پایان مرداد ماه شده، را هم توانسته است، خودروهای تجاری نشده پیش از تولیدات سال ۱۴۰۰ را تجاری و روانه بازار کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، طبق آمار ارائه شده توسط خودروسازان بزرگ کشور به سازمان بورس، از ابتدای سال جاری تا پایان مرداد ماه، در مجموع ۱۶۹ هزار و ۹۵۶ دستگاه خودرو در گروه صنعتی ایران‌خودرو تولید شده است که از این تعداد برای ۱۶۲ هزار و ۱۴۴ دستگاه فاکتور فروش صادر شده و براین اساس قابلیت تجاری‌سازی داشته است.

این در حالیست که گروه خودروسازی سایپا در مدت مذکور سال جاری ۱۳۱ هزار و ۱۷۱ دستگاه خودرو تولید کرده و برای ۱۴۱ هزار و ۹۵۷ دستگاه خودرو فاکتور فروش صادر کرده است؛ در حقیقت این خودروساز، محصولات تولیدی پیش از سال ۱۴۰۰ را که احتمالا به سبب نقصی قطعات تجاری نشده بود را تکمیل و تجاری‌سازی کرده است.

آمار فروش و تولید خودروسازان به تفکیک محصولات 

طبق آمار، گروه صنعتی ایران‌خودرو در مجموع پنج ماهه امسال نشان ۱۱۶ هزار و ۵۰۲ دستگاه از محصولات خانواده پژو (به‌جز پژو ۲۰۰۸) تولید کرده که ۱۱۶ هزار و ۲۳۱ دستگاه آن را فروخته است؛ همچنین ۱۰۳ دستگاه پژو ۲۰۰۸ تولید کرده که همه ۱۰۳ دستگاه آن را فروخته شده است.

تولید محصولات خانواده سمند در پنج ماهه ۱۴۰۰ نیز ۱۸  هزار و ۹۸۴ دستگاه بوده که از این تعداد ۱۷ هزار و ۶۰  دستگاه را تجاری کرده است.

علاوه‌ بر این در این مدت، ۲۰ هزار و 8 دستگاه دنا، ۱۱ هزار و ۶۱ دستگاه رانا و ۱۳۴۱ دستگاه تارا در مجموعه گروه صنعتی ایران‌خودرو تولید شده است که به ترتیب از این میزان تولیدها، ۱۸ هزار و ۷۵۲ دستگاه دنا، ۷۴۱۰ دستگاه رانا و ۴۴۷ دستگاه تارا توسط ایران‌خودرو فروخته شده است.

ایران خودرو در محصولات مونتاژی نیز در پنج ماهه امسال، عملکرد تولید ۱۹۵۷ دستگاه هایما و همانطور که اشاره شد ۱۰۳ دستگاه پژو ۲۰۰۸ تولید کرده است که به ترتیب ۲۱۳۴ دستگاه هایما و ۱۰۳ دستگاه پژو ۲۰۰۸ فروخته است.

از تولیدات مونتاژی پیشین این گروه صنعتی، سه دستگاه تندر (L۹۰)، یک دستگاه دانگ‌فنگ و از تولیدات داخلی گذشته آن سه دستگاه وانت آریسان از ابتدای سال جاری تا پایان مرداد ماه به فروش رسیده است.

در گروه خودروسازی سایپا نیز در طول پنج ماهه ابتدایی سال جاری همانطور که اشاره شد، ۱۳۱ هزار و ۱۷۱ دستگاه خودرو تولید شده است که علاوه براینکه تمامی تولیدات را تجاری کرده است، تولیدات پیشین را هم تکمیل و عرضه کرده است و براین اساس از ابتدای سال جاری تا پایان پنجمین ماه سال، ۱۴۱ هزار و ۹۵۷ تجاری‌سازی و فاکتور کرده است.

به تفکیک آمار، گروه خودروسازی سایپا در مجموع پنج ماهه ابتدای امسال در محصولات خانواده پراید با توجه به توقف انواع پرایدها تنها تولید وانت پراید داشته است. در این مدت ۹۱۴۵ دستگاه وانت پراید (سایپا ۱۵۱) تولید کرده اما در آمار فروش این محصول عدد ۹۴۵۵ دستگاه را ثبت کرده است. 

همچنین در این مدت ۱۱۵ هزار و ۳۷۶ دستگاه محصولات خانواده تیبا و ۶۶۵۰ دستگاه شاهین تولید کرده و به ترتیب ۱۲۴ هزار و ۹۷۰ دستگاه از محصولات خانواده تیبا و ۷۱۱۰ دستگاه شاهین را تجاری‌سازی کرده و برایشان صورت مالی ثبت کرده است.

این خودروساز همچنین یک دستگاه آریو، یک دستگاه سراتو، ۵۸ دستگاه از محصولات خانواده پراید (تعهدات ایجاد شده پیش از توقف تولید) و ۳۶۲ دستگاه چانگان از تولیدات پیش از سال ۱۴۰۰ توسط گروه خودروسازی سایپا تکمیل و فروخته شده است.

لازم به تاکید مجدد است در مواردی که میزان فروش از میزان تولید بیشتر است، بدین معناست که از تولیدهای ماه‌های گذشته به هردلیل (همچون کسری برخی قطعات) تجاری نشده بود، تجاری و فروخته شده است.

منبع: تابناک

کلیدواژه: محرم طالبان محمد اسلامی کرونای لامبدا اربعین 1400 وزرای دولت سیزدهم پارالمپیک خودروسازان ایران خودرو تولیدات محرم طالبان محمد اسلامی کرونای لامبدا اربعین 1400 وزرای دولت سیزدهم پارالمپیک گروه صنعتی ایران خودرو دستگاه از محصولات محصولات خانواده فروخته شده دستگاه خودرو خودرو تولید تجاری نشده تجاری سازی تولید کرده ۱۰۳ دستگاه پژو ۲۰۰۸ سال جاری پنج ماهه تا پایان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۹۴۳۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودروی جذاب و اسپرت انگلیسی در راه ایران؟ /عکس

امیرمسعود عابدین: ام‌جی سایبرستر ازجمله خودروهایی است که توانسته توجه فراوانی را در جهان به سمت خود جلب کند. این خودروی چینی-انگلیسی به‌تازگی در تهران و روی خودروبر دیده‌شده و احتمالاتی مبنی بر ورود این خودرو به کشور وجود دارد.

خودروساز MG سال ۱۹۲۴ در آکسفورد انگلستان تأسیس شد. در طول سال‌ها، این برند تغییر کرده و اکنون تحت مالکیت سایک‌موتور چین است. MG سایبرستر برای اولین بار در جشنواره سرعت گودوود در جولای ۲۰۲۳ حضور یافت.

زبان طراحی محصولات ام‌جی در سایبرستر دیده می‌شود. طراحی خودرو به صورت کلی مدرن به نظر می‌رسد، اما ادای احترام به رودسترهای نمادین MG هم در آن دیده می‌شود.

به گزارش خبرآنلاین، چراغ‌های جلویی تلفیقی از خطوط تند و تیز و همچنین خطوط منحنی دارند. کاپوت خودرو کشیده و خمیده به سمت پایین طراحی‌شده و باعث شده تا دماغه خودرو باریک‌تر به نظر برسد. درب‌های قیچی‌شکل و بالارونده از جذابیت‌های این خودرو به‌حساب می‌آیند. گرافیک داخلی چراغ‌های جلویی زیبایی و جذابیت خاصی دارند.

چراغ پشتی از سبک Lمانند و متصل بهره برده و درون آن‌ها یک فلش دیده می‌شود. نمای کناری طراحی خمیده و منحنی‌شکلی دارد. تیونینگ شاسی سایبرستر توسط گروه ایتالیایی DANISI انجام می‌شود که قبلاً با گروه فرمول یک فراری همکاری می‌کرد.

سایبرستر به‌عنوان میراث MG، عناصر طراحی کلاسیک خود را با نمای جانبی متمایز و فضای داخلی با صندلی‌های چرمی ناپا و پنل مرکزی فیبر کربنی ادامه می‌دهد. در بالای فرمان، نمایشگر کیلومترشمار را خواهید دید که از سه پنل LCD تشکیل‌شده است. سیستم اطلاعات-سرگرمی سایبرستر از تراشه کوالکام اسنپدراگون ۸۱۵۵ بهره می‌برد که در مقایسه با دیگر رقبا ضعیف‌تر است.

نسخه پایه سایبرستر به یک موتور الکتریکی روی محور عقب تجهیز شده است که ۳۱۴ اسب‌بخار قدرت دارد. بهترین نسخه چهارچرخ محرک بوده و خروجی آن به ۵۴۴ اسب‌بخار می‌رسد. حداکثر سرعت سایبرستر ۲۰۰ کیلومتر بر ساعت است. دو باتری برای این خودرو اسپرت در نظر گرفته‌شده است؛ باتری ۶۴ کیلووات و باتری ۷۷ کیلووات که برد آن‌ها به ترتیب ۵۰۱ تا ۵۸۰ کیلومتر است.

شاید این برد کم به نظر برسد؛ اما ام‌جی برای کنترل وزن خودرو، باتری بزرگ‌تری را نمی‌توانست نصب کند. سایبرستر چهارچرخ محرک برابر ۱۹۸۵ کیلوگرم وزن دارد.

این خودروی زیبا و اسپرت در صورت ورود به بازار ایران، می‌تواند لقب زیباترین و خاص‌ترین خودروی وارداتی بازار ایران را یدک بکشد!

جهت مشاهده لیست قیمت روز خودرو های داخلی و خارجی می توانید به صفحه لیست قیمت روز خودرو در خبرآنلاین مراجعه کنید.

۵۴۳۲۲

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903099

دیگر خبرها

  • قول وزیر صمت، اجرا نشد/ تولید خودرو در فروردین امسال نسبت به فروردین پارسال کم شد
  • استارت سرد خودروسازی
  • (تصاویر) خودروی جذاب و اسپرت انگلیسی در راه ایران؟
  • خودروی جذاب و اسپرت انگلیسی در راه ایران؟ /عکس
  • مشخصات یک خودروی جدید ایرانی منتشر شد
  • برتری خودروهای تجاری بهمن نسبت به سایر محصولات تجاری مشابه
  • رهاسازی چند خودروی گرفتار در گل و لای بزرگراه شهید خرازی تهران
  • این برند لوکس چینی به میدان بازمی‌گردد | به دنبال تجسم آینده
  • یک کشته و سه مصدوم بر اثر واژگونی خودرو در تکاب
  • واکاوی تخصیص «۲ و نیم میلیارد دلار ارز برای مونتاژ ۲۵۰ هزار خودروی چینی» به جای تولید ۷۰۰ هزار خودرو در داخل!