Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- طبق آمار ارائه شده از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) از ابتدای سال جاری بالغ بر ۲۳۶ هزار دستگاه خودرو در کشور تولید شده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۹.۵ درصد افزایش یافته است.

 طبق آمار در فصل بهار سال جاری در مجموع ۲۳۶ هزار و ۳۵۵ دستگاه انواع خودرو در کشور تولید شده است که از این میزان ۱۱۱ هزار و ۵۹۸ دستگاه تولیدات گروه صنعتی ایران‌خودرو در سه ماهه امسال و در جایگاه نخست تولید شرکت‌های خودروسازی داخلی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سه ماهه نخست امسال، ایران‌خودرو ۱۱۰ هزار و ۵۲۹ دستگاه تولیدات انواع سواری داشته و این در حالی است که در همین مدت، گروه سایپا ۹۶ هزار و ۶۹۸ دستگاه سواری تولید کرده است.

بر اساس آمار تولید در سال ۱۳۹۹، دو خودروساز بزرگ ایران در سه ماهه ابتدایی سال جاری، در مجموع ۱۷۶ هزار و ۱۰ دستگاه خودرو تولید کرده‌ بودند که از این میزان ۹۶ هزار و ۴۹۰ دستگاه گروه صنعتی ایران‌خودرو و سایپا ۷۹ هزار و ۵۲۰ دستگاه در سه ماهه نخست سال گذشته تولید داشته‌اند.

در خرداد ماه امسال در گروه صنعتی ایران‌خودرو ۴۵ هزار و ۶۲۹ دستگاه و در گروه خودروسازی سایپا ۴۳ هزار و ۸۶۴ دستگاه انواع خودروتولید شده است.

باتوجه به اینکه چندی پیش ایسنا، طرح سوالی مبنی بر رخداد معجزه ای در خرداد ماه برای افزایش تولید در ایران‌خودرو، آن هم براساس آمار تولید دو ماهه ابتدایی امسال مطرح کرد و سپس ایران‌خودرو نیز جوابیه‌ای ارسال کرد و به بیان علت کاهش تولید در اردیبهشت ماه پرداخت و در نهایت هم بر افزایش تولید در خردادماه صحه گذاشت؛ براین اساس باتوجه به آمار اعلامی از سوی وزارت صمت گزارشی در این رابطه به زودی منتشر خواهد شد.

 ایسنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ایران خودرو سه ماهه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۳۵۰۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید زعفران به ۲۳۰ تن رسید

علی حسینی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه قدمت زعفران به ۳ هزار سال پیش باز می گردد، گفت: بنابر آمار وزارت جهاد کشاورزی، حدود ۱۲۳ هزار هکتار از سطح کشور زیر کشت زعفران است که  براین اساس باید بیش از هزار تن زعفران برداشت شود، در حالیکه تولید فعلی یک چهارم این عدد است.

به گفته او، براساس فرمول همه ساله ۵ تا ۱۰ درصد سطح زیر کشت این محصول اضافه می‌شود، چراکه با جایگزینی مزارع هر چند سال یک بار، سطح زیرکشت ۲ تا ۳ برابر سطح زیر کشت افزوده می شود. بنابراین اگر تا چند سال قبل ۱۲۳ هزار هکتار سطح زیر کشت زعفران داشتیم، اکنون این عدد  به ۱۴۰ تا ۱۵۰ هزار هکتار رسیده است که با احتساب این سطح کشت زعفران و نیروی انسانی هزار تن محصول باید تولید شود، در حالیکه سنوات قبل ۳۰۰ تن زعفران در کشور تولید می‌شد.

حسینی ادامه داد: در دهه ۵۰ تا ۶۰ عملکرد زعفران در هر هکتار بین ۶ تا ۷ کیلوگرم بود، در حالیکه اکنون با وجود افزایش سطح زیرکشت عملکرد به زیر ۳ کیلوگرم رسیده است. همچنین بر اساس آمار اعلامی در شرایط کنونی از میزان سطح زیر کشت  ۲۲۰ تا ۲۳۰ تن زعفران تولید می شود.

عضو شورای ملی زعفران افزود: قیمت کنونی هر کیلو زعفران حدود ۱۰۰ تا ۱۱۰ میلیون تومان است که تا چند ماه پیش، ۳۵ تا ۴۰ میلیون تومان بود.

او با بیان اینکه سالانه ۲۰ تا ۳۰ تن زعفران به شکل قانونی به افغانستان صادر می‌شود، گفت: بنابر آمار مصرف زعفران در افغانستان ۵ تن است که بر این اساس مابقی زعفران تولیدی مجدد به دیگر کشورها صادر می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • استارت سرد خودروسازی
  • فرصت ۲ ماهه دستگاه‌ها برای تهیه برنامه عملیاتی امنیت غذایی
  • ۸۱ دستگاه خودرو متخلف در مشهد توقیف شدند
  • ساخت نخستین ابرترانسفورماتور ۵۰۰ مگاولت آمپر کشور در زنجان
  • برنامه افزایش صادرات ایران‌خودرو به روسیه در سال ۱۴۰۳
  • سکوت هشت‌ماهه سیاستگذار ارزی خودرو
  • امسال نیازی به واردات گندم نداریم
  • معمای بنزین در ایران
  • تورم ترکیه به ۷۰ درصد افزایش یافت
  • تولید زعفران به ۲۳۰ تن رسید