Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-05@23:34:30 GMT

آمار واردات خودرو دست دوم از اروپا به ایران

تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۲۸۸۴۱

آمار واردات خودرو دست دوم از اروپا به ایران

 

خبرگزاری تسنیم: سازمان ملل طی گزارشی اعلام کرد ایران طی سال‌های 2017 و 2018 در مجموع 672 دستگاه خودرو دست‌دوم از اتحادیه اروپا وارد کرده است.

جدیدترین آمار منتشر شده از سوی دفتر برنامه محیط‌زیست سازمان ملل نشان می‌دهد اتحادیه اروپا، ژاپن و آمریکا سه صادرکننده بزرگ خودروهای دست‌دوم به کشورهای درحال‌توسعه طی سال‌های 2015 تا 2018 بوده‌اند و در مجموع 14 میلیون دستگاه خودرو دست‌دوم به کشورهای درحال‌توسعه طی این مدت صادر کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اتحادیه اروپا سهم 54 درصدی در این زمینه داشته و ژاپن با 27 درصد و آمریکا با 18 درصد به ترتیب در رتبه‌های دوم و سوم از این نظر قرار گرفته‌اند.

آفریقا مقصد اصلی خودروهای دست‌دوم صادراتی بوده است به طوری که 40 درصد خودروهای دست‌دوم صادر شده طی سال‌های 2015 تا 2018 به این منطقه ارسال شده است. اروپای شرقی با 24 درصد، آسیا اقیانوسیه با 15 درصد، خاورمیانه با 12 درصد و آمریکای لاتین با 9 درصد به ترتیب کانون‌های بعدی واردات خودروهای دست‌دوم بوده‌اند.

بر اساس این گزارش آلودگی هوا و محیط‌زیست، کاهش ایمنی و افزایش تصادفات، افزایش مصرف سوخت و هزینه‌های زیاد نگهداری تعمیر ارمغان خودروهای دست‌دوم برای کشورهای درحال‌توسعه بوده است.

این گزارش در ادامه به بررسی قوانین و مقررات 146 کشور جهان برای واردات خودروهای دست‌دوم پرداخته و این کشورها را از نظر میزان سخت‌گیری برای واردات خودروهای دست‌دوم به چهار گروه خیلی سبز، سبز، نارنجی و قرمز تقسیم‌بندی کرده است. ایران در گروه کشورهای بسیار سبز قرار گرفته است که تعدادشان از 10 کشور تجاوز نمی‌کند. از 146 کشور که مورد بررسی قرار گرفته‌اند 81 کشور در دو گروه نارنجی و قرمز قرار دارند و 47 کشور نیز در دو گروه خیلی سبز و سبز واقع شده‌اند.

بر اساس این گزارش 66 کشور شرط سنی برای خودروها گذاشته‌اند. این شرط از 3 تا 15 سال است. 9 کشور درحال‌توسعه واردات خودروهای دست‌دوم با سن بیشتر از 3 سال را ممنوع کرده‌اند که ایران نیز در بین آن‌ها قرار دارد. 18 کشور نیز واردات چنین خودروهایی را به خاک خود ممنوع کرده‌اند.

در بخش دیگری از این گزارش که توسط رادار اقتصاد منتشر شده به میزان واردات خودروهای دست‌دوم توسط کشورها اشاره شده است. ایران در سال 2018 بالغ بر 242 دستگاه خودرو دست‌دوم از کشورهای اروپایی وارد کرده است. این خودروها از نوع هیبرید بوده‌اند. ایران ششمین واردکننده این نوع خودروها از اروپا در این سال بوده است. تایلند با واردات 1800 خودرو دست‌دوم هیبرید از اروپا بزرگ‌ترین واردکننده این نوع خودروها از اتحادیه اروپا بوده است. امارات نیز در این سال 218 دستگاه خودرو هیبرید از اروپا وارد کرده است.

اتحادیه اروپا در مجموع طی این سال 6284 دستگاه خودرو هیبرید صادر کرده است که 3.8 درصد از این رقم به مقصد ایران ارسال شده است.

ایران در سال 2017 نیز 430 دستگاه خودرو دست‌دوم هیبرید از اروپا وارد کرده بود و سومین کشور واردکننده چنین خودروهایی از اروپا شناخته شده بود.

منبع: فردا

کلیدواژه: واردات خودرو دست دوم ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۲۸۸۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بی نیازی کشور به واردات ورق‌های گالوانیزه خودرو با میدان داری چهارمحال و بختیاری

حمید شجاعی اظهار داشت: واردات بسیاری از ورق‌های گالوانیزه خودرویی به واسطه تامین این نیاز از سوی شرکت ورق خودروی چهارمحال و بختیاری، قطع شده است.

وی افزود: به واسطه توانمندی شرکت ورق خودرو محصولات تولیدی به کشور‌های دنیا صادر می‌شود.

شجاعی اضافه کرد: خودروسازان خارجی تمایل خود را برای استفاده از محصولات ورق خودرو اعلام کرده‌اند.

بیشتر بخوانید

آغاز عملیات احداث خط تولید ورق گالوانیزه خودرو در چهارمحال و بختیاری

وی ادامه داد: حضور در بازار‌های کیفی دنیا و صادرات ۲۰ هزارتنی در سال ۱۴۰۳ از مهمترین برنامه‌های پیش روی این واحد صنعتی است.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • نخستین محموله خودروهای هیبریدی وارد کشور شد | این خودروها از چه برندی هستند؟ + جزئیات
  • نخستین محموله خودروهای هیبریدی وارد کشور شد
  • نخستین محموله خودروهای هیبریدی واردات قطعی به قشم رسید
  • چه کسانی خودروهای وارداتی برقی را خواهند خرید؟
  • سکوت هشت‌ماهه سیاستگذار ارزی خودرو
  • رشد ۳۰ درصدی تجارت ایران و اتحادیه اروپا / واردات ایتالیا از ایران ۲ برابر شد
  • رشد ۳۰ درصدی تجارت ایران و اتحادیه اروپا/ واردات ایتالیا از ایران ۲ برابر شد
  • واردات ایتالیا از ایران ۲ برابر شد
  • بی نیازی کشور به واردات ورق‌های گالوانیزه خودرو با میدان داری چهارمحال و بختیاری
  • قطع واردات ورق‌های گالوانیزه خودرو به کشور